Főoldal

LTP:

A hitelkalkulátor eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is). Adatok forrása: C&I Hitelnet Kft. (hitelnet.hu)
A C&I Hitelnet Kft (hitelnet.hu) a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: felugyelet.mnb.hu. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek:www.hitelnet.hu
Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: Budapest Bank Nyrt., CIB Bank,ERSTE Bank Hungary Nyrt., FHB Bank Zrt., KH Bank Zrt., MKB Bank, OTP Bank Nyrt., Sberbank Magyarország Zrt., UniCredit Bank Hungary Zrt. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát.

HVG gazdasági hírek


Megvan, ki indíthatna egyedül városnéző buszokat Budapesten

Kiválasztották a konzorciumot, amellyel szerződést kötnének.

Bővebb »

Szeptemberben indulna a Lánchíd felújítása

Az Alagút és a Clark Ádám tér felújítása későbbre csúszna.

Bővebb »

Sportközpont épülne a Hős utcai házak helyén

A Népszava úgy tudja, 2019 végére akarják rendezni a tulajdonviszonyokat, ezután ledózerolnák a házakat.

Bővebb »

Változás: az egyházi egy százalék felajánlása örökre is szólhat

Ha az adófizető meggondolja magát és megváltoztatja a támogatni kívánt vallási szereplőt, vagy úgy dönt, hogy egyetlen egyháznak sem juttat tovább ilyenformán pénzt, akkor korábbi nyilatkozatát vissza kell vonnia, vagy új nyilatkozatot kell tennie, különben mindig ugyanannak az egyháznak fog menni az egy százalék.

Bővebb »

Júliustól még drágábban lehet majd taxizni Budapesten

Az alapdíjat, a kilométerdíjat és a várakozási díjat is felemelné a Fővárosi Közgyűlés.

Bővebb »

Egy párt már visszafizette a kapott kampánytámogatást

A Munkáspártról van szó, a kamupártokon viszont valószínűleg nem lehet majd behajtani az összeget.

Bővebb »

Kiütötte a nézettségi dobogóról a köztévét a Comedyt is üzemeltető Viacom-csoport

A köztévé nézettsége nagyon visszaesett, a Viacom tudott ezzel nyerni.

Bővebb »

Fotók: Így nézne ki az új budapesti Duna-híd

A rotterdami Erasmus hidat is tervező holland tervezőiroda nyerte a nemzetközi tervpályázatot.

Bővebb »

KSH: Csökkent a kivándorló magyarok száma

A KSH szerint tavaly így is több mint 25 ezren vándoroltak ki.

Bővebb »

Új bulinegyedet csinál a Kolosy térből és buszokkal hoz turistákat Tiborcz üzlettársa

Erdei Bálintnak, az Elios volt társtulajdonosának leginkább ingatlanos tapasztalatai vannak, de az óbudai önkormányzatot meggyőzte, hogy sok vendéglőssel "működik együtt". Ez elég volt ahhoz, hogy tíz évre elnyerje a Kolosy téri piac üzemeltetését.

Bővebb »

Pályázati hírek


Módosult a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című Felhívás Termékleírása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című (GINOP-8.1.1-16 kódszámú) Hitelprogram Termékleírásában 2018. 04.23-i hatállyal az alábbi főbb módosítások történtek:

Bővebb »

A szegregátumokban élők lakhatási körülményeinek javítása című felhívás benyújtási lehetőségének felfüggesztése

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A szegregátumokban élők lakhatási körülményeinek javítása” című (EFOP-2.4.3-18 kódszámú) felhívás kapcsán szakmai módosításokra kerül sor.

Bővebb »

Technikai jellegű módosítás a Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása című felhívás szövegében

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása” című (GINOP 1.3.2-15 kódszámú) felhívás adminisztrációs hiba miatt cserélésre került a korábban megjelent módosítások alapján.

Bővebb »

Módosult a Nemzeti turisztikai marketing és keresletösztönző program című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Nemzeti turisztikai marketing és keresletösztönző program” című (GINOP-1.3.5-15 kódszámú) felhívás „3.2. A projekt műszaki-szakmai tartalmával és a megvalósítással kapcsolatos elvárások” pontja a mai nappal módosult az alábbiak szerint:

Bővebb »

EPTK és SSO felületeket érintő karbantartás

2018. április 19-én éjféltől, várhatóan 2018.április 20-án reggel 08:00 óráig infrastruktúrát érintő karbantartási munkálatok miatt a Pályázati e-ügyintézés 2014-2020 felület (EPTK) rendszer és szolgáltatásai, valamint a sso.fair.gov.hu/eif oldal (Közbeszerzés felületet is beleértve) nem lesznek hozzáférhetőek.

Bővebb »

Módosult a Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése című felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése” című (VP2-6.3.1-16 kódszámú) felhívás.

Bővebb »

Módosult a Helyi gazdaságfejlesztés című (TOP-6.1.3-16 kódszámú) felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Helyi gazdaságfejlesztés” című (TOP-6.1.3-16 kódszámú) felhívás.

Bővebb »

Módosult A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése című felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése” című (GINOP-5.3.4-16 kódszámú) felhívás az alábbi pontokban:

Bővebb »

EPTK felületet érintő karbantartás

2018. április 17-én éjféltől várhatóan április 18-án reggel 08:00-ig karbantartási munkálatok miatt a Pályázati e-ügyintézés 2014-2020 felület (EPTK) rendszer és szolgáltatásai nem lesznek hozzáférhetőek.

Bővebb »

Módosult az Ipari parkok, iparterületek fejlesztése című (TOP-1.1.1-15 kódszámú) felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” című (TOP-1.1.1-15 kódszámú) felhívás. Felhívjuk a támogatást igénylők figyelmét, hogy a Felhívás módosítása az alábbi pontokat érinti:

Bővebb »
Netinfobank Kft. | ÁSZF | Elérhetőségek
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás